torstai 27. kesäkuuta 2013

Kämpän metsästys

Tukholmasta olisi asunto hakusessa. Ei ole liikaa asuntoja - ja nimenomaan vuokra-asuntoja - Tukholman alueella tarjolla. Vuokrattavia asuntoja ei juurikaan löydy, kun maan tapana on ottaa 100 vuoden asuntolainoja. Ei mitään järkeä, mutta niin se vain siellä on.

Haussa on joko iso kaksio tai kolmio. Ei aivan keskustasta, vaan asunto voi löytyä kauempaakin. Mieluiten läheltä luontoa, ei siis isojen kerrostalojen keskeltä vaan kaupungin laidalta. Mukavempi sitten lasten kanssa liikkua lähempänä luontoa kuin keskustan vilinässä.

Tukholma ja punaisella nounou-alue.























Ennakkoon mieluisimmat asuinalueet ovat kuulopuheiden mukaan Lidingön saari Östermalmin ja Tukholman itäpuolella. Se on suurilta osin omakotitaloasutusta, mutta siellä on myös jonkin verran kerrostaloja. Tukholman eteläosaa suositeltiin myös, erityisesti Farstan ja Ältan alueita. Kyllä asunto kelpaisi myös Östermalmilta tai Djurgårdenista, mutta realiteetit iskee vastaan taloudellisten resurssien merkeissä. Tällä hetkellä meille olisi mahdollisesti yksi asunto Lidingöstä löytymässä, mutta edelleen odotellaan vahvistusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!