torstai 10. lokakuuta 2013

Oktoberfest @office

Kuten otsikko jo antaa ymmärtää, on työpaikalla Oktoberfestit. Kemut ovat vasta alkamassa, ja kerron sitten tulevaisuudessa, miten niissä meni. Nyt kuitenkin ajattelin ilahduttaa kanssa ihmisiä pienellä kuvapläjäyksellä. Siellä on jo osa virittelemässä saksalaisia lauluja ja pukeutumassa dirndliin. Nyt joku töräytti torvella ja pitää alkaa lopetteleen töitä tältä erää.

Aulan massiivinen lamppu sai seurakseen skumppalasirivistön.
Ja keskenpänä on mm. pari pulloa skumppaa.
Pientä purtavaa ja juotavaa pientä maksua vastaan. (En tiedä maksaa työpaikka)
Kynttilätunnelmaa.
Pullon aukaisua perinteisessä eteläsaksalaisessa puvussa.

5 kommenttia:

 1. Tähänkö tämä blogi tyrehty? Tästä on ollut kiva seurata tapahtumia siellä mitä teille on sattunut. Nyt on jäänyt tää teitin työpaikan oktooberifestitkin kommentoimatta.

  VastaaPoista
 2. Joo on kyllä tyrehtynyt. Ei ole ollut jostain syystä motivaatiota kirjoitella. Pitää löytää motivaatio ja onhan se ainakin motivaatiota, kun käyt kommentoimassa tänne. On se eri juttu kirjoittaa, kun joku lukeekin näitä.

  On mulla muutama kirjoitus valmiina. Lisäksi olen kirjoittanut kaksi kertaa pidemmän jutun Bloggerin mobiiliaplikaatiolla ja ne jutut ovat korruptoituneet ja niitä ei ole voitu lähettää. Enkä saa niitä aukikaan. Mut joka tapauksessa on jäänyt vähiin kirjoittelut muutenkin. Laittelenpa tässä tällä viikolla noita vanhempia, pöytälaatikoissa lojuvia juttuja myös eetteriin.

  Kirjoitin tänään työmatkalla lyhyen postauksen eiliseltä.

  VastaaPoista
 3. On pitäny naputella viestiä jo aiemminkin, mut se vain jäi tekemättä. Päivittäin olen käynyt kyllä kattomassa joko on uutta jatkoa tullut blogiisi. Näitä on ollut enemmän kuin kiva lukea ja seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas. Kirjoitin eilen jutun tänne, jota mm Anu kävi kommentoimassa. Nyt sitä ei näy enää missään. Pitääpä tutkailla missä syy.

   Kirjoittelen sunnuntaina tai alkuviikosta lisää ja laittelen kuvia.

   Poista
 4. No, voi haeermin paikka kun ei uutta stooria näy. Myrsky vissiin vei mennessään mikä siellä ja täällä puhalsi ma-ti akselilla. Toivottavasti löytyy...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!