maanantai 11. marraskuuta 2013

Kävelylenkillä

Syksy on saapunut Tukholmaan, kuten se on Suomessakin. Kelit ovat vaihdelleet kovista tuulista ja vesisateista aina todella lämpimiin päiviin. Ulkona viihtyy, kun sää suosii ja kävimme Meean kanssa tutustumassa lähialueeseen ja sen kasvistoon aurinkoisena syyspäivänä.

Aivan asuntomme välittömässä läheisyydessä on Lidingön toinen golfkenttä.  Nyt syksyllä kenttä oli jo paketoitu talvipuulle. Meean kanssa kävimme tutustumassa läheiseen metsään, kiipeiltiin kivillä ja kallioilla ja lopuksi juostiin golfkentän poikki kotiin.

Loppujen lopuksi syksy on aikalailla samanlainen Lidingössä kuin mitä se on Oulussakin. Yöpakkasia ei vain ole juuri ollut ja sadepäiviä on vähemmän.

2 kommenttia:

  1. Vai että golffaamaan pääsee melkein kotiovelta?!.. Hyvä kuva pikku metsänkävijästä. Ei oo paljon pakkaset täälläkään kiusanneet. Nyt on vissiin viides pakkasyö. Pakkasta ruhtinaalliset 0,3 astetta tällä hetkellä (23:46, ma ilta).

    Huomenna Kärpät kaupungissa, jotenka sinne hain liput tänään.

    Muuten, Mikko, kolmas Kärppien turun vierailu osuu myös tiistai illallle. Se on muistaakseni joskus helmikuussa.

    VastaaPoista
  2. Myrskyääkö siellä vielä?.. Täällä on parhaillaan aika napakat tuulet, ja luulen että Oulussa vieläkin kipakammat. Muutoin aurinkoista ja mukavan näköistä. 6 astetta plussalla mennään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!