perjantai 22. marraskuuta 2013

Karsintapelin alla

Ruotsalaisten Vierumäki eli huippu-urheilukeskus Bosön sijaitsee vain parin kilometrin päässä meidän kotoa. Kävimme Meean kanssa sunnuntaina pyöräilemässä ja katselemassa paikkoja ja vakoilemassa Ruotsin maajoukkueen harjoituksia ennen tärkeää Portugaliottelua. Ei nähty ketään. Ilmeisesti he eivät tuolloin oleilleet Bosönissä.

2 kommenttia:

  1. Vai oli kenttä tyhjillään teidän siellä visiteeratessa? Lidingö vissiin siis aikamoisen tärkeä paikka, kun maajoukkueen tukikohtakin löytyy sieltä.
    Suomessa eikös se paikka ole Eerikkilä, eikä Vierumäki, missä futismaajoukkue treenailee?! Yleisurheilijat käy Vierumäellä.
    Mitkä siel on tunnelmat noin yleisesti kun maajoukkue ei päässyt mukaan MM-karkeloihin? Tuntuuko esim työpaikan ilmapiiri kiristyneen tämän vuoksi?

    VastaaPoista
  2. Jouluinen bongaus vaikkei se ihan tänne kuulukaan, mutta kuitenkin... Slayer Bob nimellä joku heebo tehnyt videopätkän jouluvaloistaan, jotka vilkkuu ihan yllättäen Slayerin tahtiin. Löytyy you tuubista, tietty. Käykää katsomassa jo ihan pelkän hauskuuden vuoksi. Tässä on valoja hiukan joutunut jo suunnittelemaan....

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!