maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kolme viikkoa liikkumista

Tosiaan kuntoilu ei ole ollut tänä kesänä kovinkaan monipuolista ja varsinaisesti urheilua ei ole tullut suoritettua juurikaan. Siis ennen kuin hankin sen sykemittarin. Se perhanan vimpain on ollut loistava motivaattori. Toki mahtavat kelitkin ovat omalta osaltaan vaikuttaneet lenkille lähtöön.

Polarilla on oma personal trainer (www.polarpersonaltrainer.com) ohjelmansa, josta voi näppärästi seurata omaa edistymistään. Siellä voi myös tehdä itselle harjoitusohjelmaa kätevästi wizardin avulla. Wizard on siis sellainen palvelu, joka pyytää syöttämään eri arvoja, kuten pituus, paino, kuntoilun määrä jne, ja määrittää lopulta halutunlaisen ohjelman. No en tietenkään osannut sitä aluksi käyttää oikein, joten se toimii minulle vain ja ainoastaan suuntaa antava ohjeistuksena.

Harjoituskuormitus

Olen syöttänyt tähän ainoastaan juoksulenkkini ja yhden pyörälenkin. Eli esimerkiksi puulaakifutikset ja beachvolleyt ovat jääneet tämän ulkopuolelle. Tällä viikolla jää muuten lenkkeily väliin, mutta ehkä keskiviikkoiltana lyhyt lenkki. Perjantaina alkaa jokavuotinen puulaakifutiksen kohokohta: SM-puulaaki Oulussa. Lisäksi kaikessa viisaudessani olen ilmoittautunut Oulussa järjestettävään Extreme Run -kisaan.

Extreme Run sattuu sopivasti olemaan veljeni 30-vuotispäivänä ja ehkä annan hänen voittaa sen tähden. Todellisuudessa voi olla tekemistä, että jaksan maaliin saakka juosta 15 kilometriä, jossa välillä on esteinä Goljatin portaat, Viidakko, Putket, Renkaat x3, Hämähäkinseitti, Romuautot, Verkkoeste ja ryömintä ja Kahlaus. Rata on viisi kilometriä pitkä ja juostaan kolme kertaa. Grr... Tavoiteaika voisi olla kaksi tuntia. Ratakartta on julkaistu. Tervetuloa kannustamaan tai lannistamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!