perjantai 16. elokuuta 2013

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen


Työt olen saanut aloitettua tällä viikolla mukavasti kuuden viikon kesälomailun päätteeksi. Paljon uutta asiaa on heti opeteltava, että osaisi edes jotain Ruotsin puolella tehdä. En ole täysin varma minkälaista roolia ja työn kuvaa minulle on kaavailtu, mutta olettaisin sen olevan samankaltaista kuin Suomessa on ollut. Oulussa on ollut hyvä henki toimistolla ja toivottavasti Ruotsissa sama meininki jatkuu.

Olen ollut pari yötä kipulääkkeiden varassa, että olisi saanut nukuttua. Sain tuossa aikaiseksi itselleni korvatulehduksen ja se äityi kipeäksi. Nyt on antibiootit ja hydrokortisoonitipat ja kova tarkoitus saada kipu laannutettua ja paikat kuntoon. Tuollainen korvakäytävän tulehdus on pirullinen, kun ei saa edes leukoja laitettua yhteen. Siis takahampaita. Anu nauroi eilen, että näytän aivan joltain jänikseltä syödessäni keitossa olleita pinjansiemeniä.

Ensimmäinen sääntöni on nyt rikottu tämän blogin kirjoittelun suhteen. Tarkoitus oli kirjoittaa ainakin yksi teksti per viikko. Nyt meni pari päivää yli. Pitää skarpata hiukan. Laittelen viikonloppuna uutta tekstiä tulemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!