lauantai 3. elokuuta 2013

Numero 4673

SM-puulaaki käynnistyi eilen varsin mainiossa säässä Oulussa. Aurinko paistoi ja lämmintä oli reilu 20 astetta. Täksi päiväksi oli luvattu vieläkin lämpimämpää ja näin aamusta se näyttääkin siltä. Tulisi erittäin kova juoksukilpailu.

Tällä viikolla on juokseminen jäänyt vähemmälle alkuviikon jälkeen ja olen pelaillut eri lajeja, kuten beachvolleyta ja futista. Pelaaminen puulaakifutiksessa on erilaista kuin lenkkeily, jossa suorittaminen on aika tasaista suorittamista. Futiksessa tulee lyhyitä nopeita spurtteja ja lantio pyörii kuin sambatessa ikäänsä (usko pois!). Beachvolley taas eroaa aivan eri tavalla sekä juoksemisesta että puulaakifutiksesta. Siinä tulee useita räjähtäviä ponnistuksia, mutta siinä ei juurikaan liikuta muulla tavoin.

Tämän viikkoiset urheilusuoritukset eivät siis suoranaisesti auttaneet tämän päivän Extreme Runiin valmistautumiseen. Joten jos satut lukemaan tämän ennen kilpailua, ja satut olemaan kilpailussa paikan päällä, niin katsokaa jos jossain reitin varrella makaa kilpailija numerolla 4673. Se olisin sitten minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!