maanantai 16. syyskuuta 2013

Muotitietoinen

Porukka tuntuu olevan täälläpäin huomattavasti aktiivisemmin lenkkeilemässä kuin Oulussa. Juokseminen ja liikkuminen ovat myös läsnä katukuvassa huomattavasti enemmän. Se johtuu osaltaan myös muodista. Täällä on muodissa pitää juoksulenkkareita jaloissa muuallakin kuin lenkkipoluilla.

Jo kesällä bongasin Tukholman katukuvassa huomattavan määrän ihmisiä juoksulenkkareissa. Tuolloin en sitä liiemmälti ajatellut, kun olin suuna päänä etsimässä asuntoa. Silloin jo panin merkille, että lenkkarit ovat hyvin värikkäitä ja niitä käytetään minkä tahansa vaatetuksen kanssa. Myös puvun kanssa! Ja siis värikkäitä lenkkareita. On niitä toki mustia ja asun värimaailmaan paremmin sopiviakin kenkiä ihmisillä jaloissa. Antti ja Anu mulle opastivat, että tämä ei olekaan aivan kuuminta hottia oleva muoti-ilmiö, vaan näitä lenkkareita on suuressa maailmassa ollut jo vuosia. Ouluun kaikki muoti ilmeisesti rantautuu aina pari vuotta myöhemmin, ja minulle sitten siitä pari vuotta myöhemmin. Vaan nytpä pääsin edes Oulua edelle. Ha!

Seuraavat kuvat on netin syövereistä teille kaivettu ja linkitetty. Nopealla vilkaisulla en parempia tällä erää viitsinyt katsella.
Nike Free Run 7.0 Flex Experience -juoksukenkä.

Muijien kenkiä liitettyinä rytkyihin.
Random gigolot ja Naikin Friit.

Jalat tottakai nauttivat tuollaisessa ympäristössä. Olen itsekin alkanut katselemaan lenkkareita sekä juoksukäyttöön että vapaa-aikaan. Viikonloppuna olisi tarkoitus käydä sovittelemassa kenkiä Järfällan Quality Outletissa. Työpaikan lähettyviltä löytyy kuitenkin myös toinen juoksuputiikki, joten taidan poiketa Runnerstoressa heti huomenna.

1 kommentti:

Kiitos kommentista!